Zoeken
Vergelijken
Veilig
Vertrouwd
Het roken van vis en vlees is een bereidingswijze die eeuwen terug gaat. Oorspronkelijk bedoelt om voeding langer te kunnen bewaren en natuurlijk om het eten een bijzondere smaak mee te geven. Tegenwoordig voornamelijk om het vlees of de vis die specifieke smaak te geven! Met deze BBQ kan je vis, vlees en zelfs kazen roken. Ervaar de authentieke smaak van gerookt eten met deze Weber Smokey Mountain Cooker!
De Q3000 van Weber is de opvolger van de populaire Q300 en is in veel opzichte een...
Meer informatieDe Weber Spirit E-210 Classic is een uitgebreide buitenkeuken waarop je de lekkerste...
Meer informatieDe Weber Spirit EPX-325S Premium gasbarbecue, met krachtige sear brander, is ideaal voor...
Meer informatieMet de Weber Smokey Joe Premium kan je op elke gewenste plek barbecueën. Deze compacte...
Meer informatieDe Weber Go-Anywhere doet wat de naam al doet vermoeden, hij gaat overal met je mee. Deze...
Meer informatie